På salg!

Andersen Serveringsfjøl M/Skinnreim 38X24 Cm Eik Natur | Servisedeler

NOK 1437.77 NOK 588.56

Egner seg også som serveringsfjøl Med flotte detaljer Må vaskes for hånd BeskrivelseVakker skjærefjøl med fin detalj i form av et skinnhåndtak. Skjærefjøl egner seg også veldig godt som serveringsfjø…

Varenummer: XGN623.C6771 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Egner seg også som serveringsfjøl
Med flotte detaljer
Må vaskes for hånd
BeskrivelseVakker skjærefjøl med fin detalj i form av et skinnhåndtak. Skjærefjøl egner seg også veldig godt som serveringsfjøl til deilige retter. Produkter i tre bør ikke rengjøres i oppvaskmaskin.
Andersen tror på nysgjerrighet, innovasjon og talent. Med lidenskap designer Andersen interiør til det moderne hjemmet. I mer enn 100 år har Andersen utviklet produkter med et særpreg og et rent skandinavisk uttrykk. Basert på Andersen skandinaviske røtter har Andersen utviklet en kolleksjon som reflekterer en moderne nordisk stil kombinert med internasjonal appell.
Andersen er bevisste på handlingene sine og tar miljøet på alvor. I hver prosess i produksjonen til Andersen streber de etter å sikre bærekraft. Andersen tilstreber en grønnere verden og sikrer samtidig best mulig forhold for både ansatte og miljøet. Andersens fokus er å finne en sunn balanse mellom arbeidsmiljø, sosialt ansvar og miljøvennlig produksjon.
Andersen sine produkter er designet for å vare i flere generasjoner. Designet og kvaliteten gjør at produktene er skapt for å ha lang levetid.
EAN:5713524001242
Artikkelnummer:60201320
Merke:Andersen
Serie:Serving Tray
Kategori:Serveringsfat

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Andersen Serveringsfjøl M/Skinnreim 38X24 Cm Eik Natur | Servisedeler”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: